Etusivu
Facebook Twitter Instagram

Ajankohtaisia kumppanietuja

Vaihtuvat edut

Huikea Queen musikaali!

Freddienä Swedish true talent Dimitri Keiski. Music by Queen Show must go on. Suurmenestys jo yli 90000 katsojaa! La 2.12. klo 19.00 Oulu, Madetojan...

Katso kaikki

Pysyvät edut

Vaihtuvia etuja

Joka kuukausi useita vaihtuvia etuja! Tapahtumat, konsertit, messut, pelit ja paljon muuta edullisemmin Kalevan kumppanikortilla.

Katso kaikki

Arvonnat

Matkalahjakorttiarvonta

LÄHDE unelmien matkalle ETELÄN LÄMPÖÖN! Kestotilaajana olet mukana Lomamatkojen 4 000 € arvoisenmatkalahjakortin arvonnassa! Arvomme lahjakortin...

Katso kaikki

Lataa Kaleva-kumppani sovellus puhelimeesi! Lue lisää

Google Play   App Store

Ookkonää-tapahtumat

F I

2.12.2017

Ookkonää Wanhan ajan joulu

La 2.12. klo 10–15, Limingassa vanhan pappilan pihapiirissä

Lue lisää

21.12.2017

Ookkonää Jouluiloa

OTA KUVA joulun odotuksesta ja jaa jouluilo kanssamme.

Lue lisää

30.11.2017

Ookkonää talvimielellä

Lähetä piirustuskuvasi talven odotuksesta 30.11.2017 mennessä. Piirtäjän ikäsuositus: 0-100 v :). Piirroksen julkaistaan Kaleva.fi:n kuvagalleriassa.

Lue lisää