Etusivu
Facebook Twitter Instagram

Ajankohtaisia kumppanietuja

Vaihtuvat edut

Huikea Queen musikaali!

Freddienä Swedish true talent Dimitri Keiski. Music by Queen Show must go on. Suurmenestys jo yli 90000 katsojaa! La 2.12. klo 19.00 Oulu, Madetojan...

Katso kaikki

Pysyvät edut

Vaihtuvia etuja

Joka kuukausi useita vaihtuvia etuja! Tapahtumat, konsertit, messut, pelit ja paljon muuta edullisemmin Kalevan kumppanikortilla.

Katso kaikki

Arvonnat

Matkalahjakorttiarvonta

LÄHDE unelmien matkalle ETELÄN LÄMPÖÖN! Kestotilaajana olet mukana Lomamatkojen 4 000 € arvoisenmatkalahjakortin arvonnassa! Arvomme lahjakortin...

Katso kaikki

Lataa Kaleva-kumppani sovellus puhelimeesi! Lue lisää

Google Play   App Store

Ookkonää-tapahtumat

F I

30.11.2017

Ookkonää talvimielellä

Lähetä piirustuskuvasi talven odotuksesta 30.11.2017 mennessä. Piirtäjän ikäsuositus: 0-100 v :). Piirroksen julkaistaan Kaleva.fi:n kuvagalleriassa.

Lue lisää

14.10.2017

Ookkonää kiipeilly

La 14.10. klo 10-14
Oulun kiipeilykeskus
Paakakatu 7, Toppila

Nyt on hieno
mahdollisuus tutustua
seinäkiipeilyyn!

Lue lisää

23.9.2017

Ookkonää peräkonttikirppis

Likis-lähiruokatapahtumassa Lauantaina 23.9.2017, klo 10-14, Oamk:n kampus, Kotkantie 1, Oulu.
Tervetuloa!

Lue lisää