Lukijailmoitukset

Iijokiseudun suosittu Vauvat 2020 -kooste ilmestyy 27.1.2021

Jätä vauvailmoitus viimeistään ti 19.1.2021. Liitä ilmoitukseen valokuva ja haluamasi teksti. Ilmoituksen koko 47×65 mm. Kuvan julkaisuoikeus pitää varmistaa vanhemmilta. Jatkuvan tilaajan etuhinta verkossa 7,50 €.

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai ylioppilasta

Uurastus on päättynyt onnellisesti! Ilahduta ammattiin valmistuvaa ja uutta ylioppilasta onnittelulla Iijokiseudussa. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 11,25 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Iijokiseudussa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Markkinat

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Markkinat eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Iijokiseudussa joka keskiviikko.

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Iijokiseutuun.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.