Kuka sen teki?

Nainen katoaa mystisesti tunturin lumituiskuun jälkiä jättämättä.
Todisteet antavat ymmärtää, että lähtö kävi äkkiä eikä vapaaehtoisesti…

Lähetä meille kirjoittamasi pohjoiseen mielenlaatuun sopiva dekkarinovelli ja voita pääsy Suomen ensimmäisille pohjoismaisille rikoskirjallisuusfestivaaleille Rukalle!

Näin osallistut:
Kirjoita max. 2000 sanaa sisältävä dekkarinovelli. Lähetä se viimeistään 6.1.2019 osoitteeseen markkinointi@kaleva.fi
Rukan ja Kalevan edustajista koostuva raati valitsee kuusi parasta kirjoitusta, ja ne julkaistaan Rukalla tapahtuu -verkkosivuilla Kaleva.fi :ssä. Kirjoituksia voi lukea ja äänestää Rukalla tapahtuu -sivuilla 8.-13.1.2019. Kalevan lukijat äänestävät yleisösuosikin ja raati valitsee pääpalkinnon voittajan. Voittajat julkistetaan 14.1.2019.

Palkinnot:
Voittajakirjoittaja saa kaksi lippua Nordic Noir -tapahtumaan sekä rikoskirjallisuusfestivaalin kirjailijavierailijoiden uusimmat kirjat signeerauksilla. Yleisöäänestyksen voittajakirjoittaja saa palkinnoksi kaksi lippua Nordic Noir -tapahtumaan.  Äänestäneiden kesken arvomme Kalevan tuotepalkintoja.

Nordic Noir -rikoskirjallisuusfestivaali Rukalla 18.-20.1.2019.

Nordic Noir on Suomen ensimmäinen puhtaasti pohjoismaiseen rikoskirjallisuuteen keskittyvä kansainvälinen kirjallisuusfestivaali. Nordic Noir tuo Rukalle pohjoismaiden suurimmat rikoskirjallisuuden nimet yhdessä uusien ja kiinnostavien tekijöiden kanssa.
Lisätietoa nordicnoir.fi

Yhteistyössä Kaleva ja Ruka