Beauty Center

Beauty Centerin palveluihin kuuluu ryhmäliikunta, kuntosali, toiminnallinen sali, sisäpyöräily, personal training, fysioterapia, ravintovalmennus, hieronta, upeat saunat ja Fit3D-kehonkoostumusmittaus. 60+ jäsenyyteen kuuluu lisäksi talon oman lääkärin tarkastus ja kuntokartoitus! Näin aloitat liikkumisen turvallisesti.

Uutuutena FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysi, joka kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. VARAA ilmainen tutustumisaika • Eija 050 593 9033 • Jenna 050 443 9093

Kalevan kumppanikortilla saat 100 € lahjakortin Beauty Centerin palveluihin ja FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysin, kun aloitat täysjäsenenä tai 60+ jäsenenä.

Tarjous voimassa 30.8. saakka

NAISTEN LIIKUNTAKESKUS BEAUTY CENTER
Aleksanterinkatu 25, Oulu • www.beautycenteroulu.com