Lukijailmoitukset

Toripäivä

Keskiviikkoisin Kalevan Kauppapaikalla vietetään Toripäivää. Ilmoituksen jättö on silloin edullisempaa. Käytettävänäsi on myydään ja ostetaan -osastot sekä kaksi erilaista ilmotuskokoa: 1×42 tai 1×20. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Kalevassa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.
Lue lisää

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 10 €.

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai ylioppilasta

Uurastus on päättynyt onnellisesti! Ilahduta ammattiin valmistuvaa ja uutta ylioppilasta Kalevassa. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 15 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Kauppapaikka

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Kauppapaikka eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Kalevassa joka päivä.
Lue lisää

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Kalevaan.
Lue lisää

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.