Lukijailmoitukset

Yllätä äiti onnittelulla Kalevassa

Äitienpäivän kunniaksi ilmoitukset 50 % alennuksella! Hinta alkaen 10 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Jätä ilmoitus to 6.5. klo 15 mennessä. Ilmoitukset julkaistaan Kalevassa su 9.5.2021.

Toripäivä

Keskiviikkoisin Kalevan Kauppapaikalla vietetään Toripäivää. Käytettävänäsi on myydään ja ostetaan -osastot sekä kaksi edullista ilmoituskokoa: 1×42 tai 1×20. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Kalevassa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.
Lue lisää

Kauppapaikka

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Kauppapaikka eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Kalevassa joka päivä.
Lue lisää

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 10 €.

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Kalevaan.
Lue lisää

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai ylioppilasta

Uurastus on päättynyt onnellisesti! Ilahduta ammattiin valmistuvaa ja uutta ylioppilasta Kalevassa. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 15 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Ilmoitusten jättöaikataulut

ToripäiväJättöaikaKauppapaikkaJättöaika
KeskiviikkoisinTiistai klo 10 mennessäMa-suJulkaisua edeltävänä arkipäivänä
klo 10 mennessä
Perhe-
ilmoitukset
JättöaikaKuolin-
ja osanotto-
ilmoitukset
Jättöaika
Ke, to, peKaksi päivää aikaisemmin
klo 15 mennessä
Ke, peKaksi päivää aikaisemmin
klo 15 mennessä
La, su, ma, tiTorstaina
klo 15 mennessä
La, su, maTorstaina
klo 15 mennessä