Lukijailmoitukset

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Kalevassa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.
Lue lisää

Kauppapaikka

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Kauppapaikka eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Kalevassa joka päivä.
Lue lisää

Toripäivä

Keskiviikkoisin Kalevan Kauppapaikalla vietetään Toripäivää. Käytettävänäsi on myydään ja ostetaan -osastot sekä kaksi edullista ilmoituskokoa: 1×42 tai 1×20. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Kalevaan.
Lue lisää

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 10 €.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai
uutta ylioppilasta

Kun uurastus on päättynyt onnellisesti! Ilahduta ammattiin valmistuvaa ja uutta ylioppilasta Kalevassa. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 15 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.