Lukijailmoitukset

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsentä Kalevassa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Kauppapaikka

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Kauppapaikan ilmoituksia julkaistaan Kalevassa joka päivä. Muista hyödyntää tämän osaston toistoalennus 25 %.

Toripäivä

Keskiviikkoisin vietetään Toripäivää: myydään/ostetaan. Vaihtoehtona on kaksi edullista ilmoituskokoa: 1×42 tai 1×20. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Kalevaan.
Lue lisää

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta ja jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai
uutta ylioppilasta

Kutsu juhlaan, onnittele ja kiitä Kalevassa, kun uurastus on päättynyt onnellisesti! Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.