Lukijailmoitukset

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai uutta ylioppilasta

Uurastus on päättynyt onnellisesti! Ilahduta ammattiin valmistuvaa ja uutta ylioppilasta Koillissanomissa.  Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 11,25 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Hyvän Joulun toivotus Koillisssanomissa

Muista joulutervehdyksellä Koillissanomissa 23.12. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 9,40 €. Jätä ilmoitus viimeistään ma 21.12. klo 10 mennessä.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Koillissanomissa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi.Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.
Lue lisää

Markkinat

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Markkinat eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Koillissanomissa joka päivä.

Koillispörssi

Keskiviikkoisin ja perjantaisin Koillissanomien Koillispörssi. Ilmoituksen jättö on silloin edullisempaa. Käytettävänäsi on myydään ja ostetaan -osastot.

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Koillissanomiin.
Lue lisää

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.