Lukijailmoitukset

Valmistuneet-ilmoitus

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai uutta ylioppilasta. Kutsu juhlaan ja kiitä, kun uurastus on päättynyt onnellisesti! Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 9,40 €. Voit lisätä ilmoitukseen oman valokuvan tai valmiin piirroskuvan valikoimastamme.

Koillispörssi

Keskiviikkoisin myydään ja ostetaan Koillispörssissä edullisesti. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Perheuutiset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 7,50 €.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Markkinat

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Markkinat eli luokitellut ilmoitukset julkaistaan Koillissanomissa jokaisena ilmestymispäivänä. Muista hyödyntää tämän osaston toistoalennus 25 %, lue alennuksesta lisää tästä.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsentä Koillissanomissa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Voit halutessasi saada kuolinilmoituksen julkaisupäivän lehtiä enintään 10 kappaletta. Tilaa lehdet viimeistään kaksi päivää ennen ilmoituksen julkaisua osoitteesta lukijailmoitukset@koillissanomat.fi. Lehdet toimitetaan postin mukana kotimaan osoitteisiin.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Koillissanomiin.
Lue lisää