Kumppaniedut
Facebook Twitter Instagram

Kaleva Kumppani -sovellus

Ajankohtaiset edut ja arvonnat nyt mukanasi!

Kaleva Kumppani on mobiilisovellus, joka on tehty sinulle kestotilaaja. Pysyt ajan tasalla tuoreimmista kumppanieduista ja näet kaikki voimassa olevat edut yhdestä paikasta - joko listattuna tai kartalla. Sovelluksesta löydät ajankohtaiset kumppaniarvonnat ja voit osallistua haluamiisi arvontoihin.

Voit ladata sovellukseen digitaalisen version kumppanikortistasi, jolloin kortti kulkee aina helposti mukanasi. Sovellus nostaa ajankohtaisia uutisia Kaleva.fi -sivustolta ja voit halutessasi siirtyä lukemaan uutisia syvemmin Kaleva.fi -sivustolle.

Kaleva Kumppani -sovellus on saatavissa iOS- ja Anroid-käyttöjärjestelmille sovelluskaupoista ilmaiseksi. Sovelluksen täydet ominaisuudet tulevat käyttöön antamalla kestotilaajatiedot sovellukseen.

Lataa oma sovellus puhelimeesi!

Jäikö sinulla kysyttävää? Lue usein kysytyt kysymykset.

Kumppanikortti

Nykyisille kumppanikortti postitetaan seinäkalenterin yhteydessä joulukuussa. Uusille tilaajille kumppanikortti ja seinäkalenteri postitetaan noin kuukauden sisällä tilauksen alkamisesta.

Jos kortti katoaa, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Oma Kaleva

Jakelunkeskeytys
Osoitteenmuutokset
Tilausmuutokset
Tilaustietojen muokkaus

Siirry Oma Kalevaan

Ota yhteyttä

ASIAKASPALVELU

ma-pe 9-16
asiakaspalvelu@kaleva.fi

Lukijailmoitukset
rivit@kaleva.fi

Kalevan tilaukset
tilaajapalvelu@kaleva.fi

Anna palautetta