Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kumppaniedut
Oma Kaleva
Facebook Twitter Instagram

KALEVA KUMPPANI

Kalevan kestotilaajana nautit parhaista kumppanieduista! Kalevan kestotilaajana olet Kalevan kumppani ja sinulla ja jokaisella perheenjäsenelläsi on käytettävissä kumppanikortti. Saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Hyödynnä kumppaniedut ja säästä!

Pysyvät edut

Lahjakorttiarvonta

Olet kestotilaajana automaattisesti mukana joka kuukausi arvottavassa 100 €:n yllätyslahjakortin arvonnassa. Arvonta suoritetaan joka kuukauden lopussa.

Ilmoitusedut

Saat kestotilaajana kaksi Keskiviikon Kauppapäivä -ilmoitusta ja yhden iloisen perheilmoituksen vuonna 2017 veloituksetta.

Jätä ilmoitus

Lehti lomaosoitteeseen

Voit keskeyttää tai kääntää tilauksen määräajaksi toiseen osoitteeseen ja paperilehden tilaajana voit vaihtaa lehden määräajaksi eKaleva-digilehdeksi.

Asioi Omassa Kalevassa

Digitaalinen kumppanikortti

Digitaalinen kumppanikortti, ajankohtaiset edut ja arvonnat aina mukanasi Kaleva Kumppani -sovelluksen kautta.

Lue lisää

Arvo 15 €

Seinäkalenteri

Kalevan seinäkalenteri 2017 on lähetetty kestotilaajille joulukuussa ja uusille kestotilaajille tammikuussa 2017. Seinäkalenterit ovat nyt loppuneet.

Kumppanikirje

Sähköisestä kumppanikirjeestä löytyy kuukausittaiset kumppaniedut ja muuta hyödyllistä informaatiota. Lähetämme kumppanikirjeen sähköpostitse kerran kuukaudessa.

Tilaa Kumppanikirje

Lahjalehti

Kaleva ystävälle lahjaksi 1 kk 0 €!
Lahjalehden voit tilata Pohjois-Pohjanmaan ja Kemi-Tornio -alueelle, muille alueille digilehtenä.

Tilaa lahjalehti

Vaihtuvia etuja

Joka kuukausi useita vaihtuvia etuja! Tapahtumat, konsertit, messut, pelit ja paljon muuta edullisemmin Kalevan kumppanikortilla.

Katso uusimmat edut