Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kumppaniedut
Oma Kaleva
Facebook Twitter Instagram

KALEVA KUMPPANI

Kalevan kestotilaajana nautit parhaista kumppanieduista! Kalevan kestotilaajana olet Kalevan kumppani ja sinulla ja jokaisella perheenjäsenelläsi on käytettävissä kumppanikortti. Saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Hyödynnä kumppaniedut ja säästä!

Vaihtuvat edut

Elojazz Show & Dinner

4.8.2017

Ravintola Rauhala Show & Dinner  Kalevan kumppanikortilla 4.8. Elojazz Show & Dinner 99 € (norm. 112 € + toimituskulut 4 €). Lippu sisältää pääsyn tapahtumaan kätevästi kutsuvierasportista ilman jonotusta klo 17.00 alkaen. Rauhalan sisätilat ovat ainoastaan illallis- ja kutsuvieraiden käytössä klo 22.30 saakka. Maittava buffetillallinen raikkaista salaateista ja täyteläisistä pääruoista aina makeisiin jälkiruokiin. Illallinen on tarjolla klo 19.30 asti. Oma VIP -alue parhaalla näkyvyydellä lavalle sekä oma anniskelupiste. Ilmainen sisäänpääsy saman päivän jatkoklubille.
Lisätietoa: ravintolarauhala.fi/tapahtumat/elojazz/ Kumppanietuhintaiset liput saatavilla Ticketmasterin kivijalkaliikkeistä ja Oulu10-toimipisteistä. Lippuja on rajoitettu määrä. Katso menu & tarkemmat lisätiedot ravintolarauhala.fi