Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Kumppaniedut
Oma Kaleva
Facebook Twitter Instagram

KALEVA KUMPPANI

Kalevan kestotilaajana nautit parhaista kumppanieduista! Kalevan kestotilaajana olet Kalevan kumppani ja sinulla ja jokaisella perheenjäsenelläsi on käytettävissä kumppanikortti. Saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden. Hyödynnä kumppaniedut ja säästä!

Vaihtuvat edut

Kaleva Tenniskoulu

6.-10.6.2016

Huippusuosittu Kaleva Tenniskoulu järjestetään Nallisportissa 6.–10.6. Kalevan kumppanikortilla 15 % alennus Kaleva Tenniskoulusta. Tenniskoulun normaalihinta 135 €/lapsi. Muista ilmoittaa asiakasnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen www.ovstennis.net Lisätiedot: OVS, Tommi Nissinen, puh. 0400403507. tommi.nissinen@ovstennis.net

Viisipäiväisen leiriviikon aikana lapsilla on mahdollisuus tutustua tenniksen kiehtovaan maailmaan ja harrastaa monipuolista liikuntaa hyväntuulisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kaleva Tenniskoulun valmennuksesta vastaavat Oulun Verkkopalloseuran koulutetut tennisvalmentajat ja -ohjaajat. Harjoitusryhmissä otetaan huomioon pelaajien ikä ja mahdollinen aiempi pelikokemus. Suositusikä on 5–12 vuotta.

Viisipäiväinen leiriviikko tarjoaa osallistujille:
» 4 tuntia (klo 10–14) ohjattua toimintaa ja monipuolista liikuntaa päivässä
» Lainamailan tenniksen harjoitteluun
» Välipalan: sämpylä, hedelmä ja mehu
» T-paidan (kerro lapsen koko ilmoittautuessasi)
» Vakuutuksen harjoitusten ajaksi