Usein kysytyt kysymykset

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnuksella pääset hyödyntämään monia Lapin Kansan digitaalisia palveluita. Tunnus on ilmainen ja sen luomisen yhteydessä tarvitset asiakasnumerosi. HUOM! Asiakasnumerot ovat vaihtuneet, ja uuden asiakasnumerosi olet saanut kirjeitse syyskuun alkupuolella. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mikäli asiakasnumerosi on hukassa.

Kuinka luon Lapin Kansan käyttäjätunnuksen?

Käyttäjätunnuksen voit rekisteröidä Lapin Kansan verkkosivujen kautta, kun sivut pyytävät sinua rekisteröitymään.

Tunnuksen voit luoda helposti myös alla olevan napin tai Lapin Kansa -sovelluksen kautta. Katso alla olevasta videosta tarkemmat ohjeet sovelluksen kautta rekisteröitymiseen!

Olemme luoneet myös vaiheittaiset ohjeet käyttäjätunnuksen luomiseen ja sivustolle kirjautumiseen.