Tilaa tekemistä ja luettavaa suoraan kotiisi!

Kolmiokirja.fi tarjoaa Suomen suosituimpia ristikkolehtiä ja oivaltamisen iloa, herkullisia ruoka- ja leivontaohjeita, ihastuttavia käsityömalleja sekä romanttisia ja koskettavia kotimaisia lukemistoja. Runsaasta lehtivalikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto. Tilaa tekemistä ja luettavaa suoraan kotiisi! Tässä esimerkkietuja Sinulle. Lisää laatulehtiä osoitteessa www.kolmiokirja.fi

Lapin Kansan jatkuvana tilaajana saat kaikki lehdet -25 % + kumppanietuna LISÄALE -20 %

Lapin Kansan jatkuvana tilaajana saat lisäalennuksen käyttöösi, kun syötät kassalla alennuskoodin LK20. Tilaukset alkavat heti seuraavasta mahdollisesta numerosta. Saat myös kätevät määräaikaiset tilaukset tarjoushintaan. Kestotilauksissa tarjous koskee tilausjakson ensimmäistä 12 kuukautta. Etu on voimassa 1.6.-31.7.2020.