Lukijailmoitukset

Onnittele isää la 13.11. Lapin Kansassa

Isänpäivän kunniaksi ilmoitukset -50 %. Jatkuvan tilaajan etuna lisäksi 25 % lisäalennus. 
Jätä ilmoitus pe 12.11. klo 10 mennessä. Tee ilmoitus verkossa, saat sen edullisimmin. Hinta alkaen 7.50 €.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Lapin Kansassa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisellesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. 

Kirpputori

Ostamassa autoa? Vuokraamassa asuntoa? Myymässä lastentarvikkeita? Kirpputori -palsta julkaistaan Lapin Kansassa lauantaisin. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. 

Perheilmoitukset / Vauvat

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille  50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 10 €.

Markkinapaikat

Ostamassa asuntoa! Myymässä autoa? Hakemassa töitä? Markkinapaikat -palsta julkaistaan Lapin Kansassa maanantaista lauantaihin.

Kuolinilmoitukset

Muista vainajaa. Jätä kuolinilmoitus Lapin Kansaan.

Osanottoilmoitukset

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Lapin Kansaan.

Onnittele lemmikkiä

Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai ylioppilasta

Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä? Missä? Milloin? Palstalla ei tiedoteta arpajaisista, myyjäisistä tai muusta kaupallisesta toiminnasta.

Puolueet puhuvat palstalla voi ilmoittaa vain tapahtumista. Ilmoitus ei saa sisältää vaalinumeroa. Vaalimainosasioissa Teitä palvelee Kaleva Median Palvelupiste 08-5377 180.