Ennen kuin menet…

 • Tulevaisuus asiakkaitamme varten

  Lapin Kansa on kehittyvä media, jonka tekemisen keskiössä on aina asiakkaamme. Kehitämme palvelujamme ja mediamme niin, että ne tulevat tarjoamaan yhä relevantimpia sisältöjä sekä perinteisten että aivan uusien kanavien kautta. Jo nyt olemme maailmanluokan media; Lapin Kansa on esimerkiksi voittanut kolme palkintoa kansainvälisessä Best of News Design Scandinavia -kilpailussa. Kerro meille, miten voimme ottaa Sinut asiakkaan huomioon paremmin.

  Anna palautetta

 • Julkaisemme lähes 25 000 juttua vuodessa

  Viikoittain 200 000 ihmistä seuraa meidän sisältöjä joko painetusta lehdestä, verkosta tai kätevästä sovelluksestamme. Sisältö ei lopu kesken: julkaisemme vuodessa 25 000 juttua, joista valtaosa on vain meidän tilaajillemme. Tilaajanamme tiedät aina alueen puheenaiheet ja pysyt pöhinässä mukana.

  Lue uusimmat uutiset

 • Ärsyttikö sisältö?

  Meitä kiinnostaa, mitä tunteita ja reaktioita uutiset tai muu sisältö sinussa herätti. Jos haluat perua tilaukseksi jonkin yksittäisen jutun vuoksi, lähetä meille ennen lopullista päätöstäsi mieluummin suoraa palautetta. Näin voimme kehittää toimintaamme. Otamme mielellämme vastaan myös juttuideoita. Noudatamme hyvää lehtimiestapaa ja toimimme eettisesti ja reilusti sananvapautta vaalien. Olemme sitoutuneet Julkisen sanan neuvoston julkaisemiin journalistin ohjeisiin.

  Anna palautetta

 • Rahanarvoisia kumppanietuja

  Lapin Kansan tilaajana sinulle kuuluu erilaisia Kumppanietuuksia. Olethan muistanut hyödyntää niitä?

  Selaa kumppanietuja