Lukijailmoitukset

Julkaisemme lukijoiden joulutervehdykset ke 21.12. Jätä ilmoitus viimeistään ti 20.12. klo 10 mennessä. Hinta netissä alkaen 20 €. Lahjoitamme osan joulutervehdystuloista hyväntekeväisyyteen. Kohteemme on Lapin ukrainalaiset pakolaiset SPR:n kautta.

Syntyikö teille uusi merilappilainen? Ilmoita hänet maksutta mukaan Vauvat 2022 -liitteeseen! Lounais-Lappi julkaisee suositun vauvaliitteen torstaina 16.2.2023. Mukaan pääsee jokainen vuonna 2022 syntynyt merilappilainen vauva, jonka kuvan ja tiedot vanhemmat lähettävät viimeistään maanantaina 9.2.2023. Syötä lomakkeeseen vauvasi kuva, nimi ja syntymäpäivä sekä vanhempien nimet ja yhteystiedot. Jos vauvallasi ei ole vielä nimeä, ilmoita etunimeksi Tyttö/Poika/Vauva. Kun ilmoituksen teko on onnistunut, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsen. Tapahtuuko perheessäsi jotain iloista? Kerro siitä Lounais-Lapissa.

Seuratoimintapalsta on tarkoitettu seuroille ja järjestöille. Palstalla ei tiedoteta arpajaisista, myyjäisistä tai muusta kaupallisesta toiminnasta. Vaalimainosasioissa palvelee Kaleva Median yrityspalvelupiste 08-5377 180, seuratoimintapalstalla ei julkaista vaalimainoksia.

Ilmoita uudesta perheenjäsenestä Lounais-Lapissa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.

Ostamassa. vuokraamassa, myymässä? Jätä ilmoitus Lounais-Lapin ilmoitustaululle. Muista hyödyntää myös toistoalennus. Kun valitset samalla kertaa ilmoituksellesi useampia julkaisupäiviä, saat 25 % toistoalennuksen toisesta ja sitä seuraavista julkaisuista kun ilmoitus julkaistaan muuttumattomana 14 päivän sisällä edellisestä julkaisupäivästä. Alennusta ei myönnetä uusittaviin jo julkaistuihin itsepalveluilmoituksiin. Vaalimainosasioissa Teitä palvelee Kaleva Median Palvelupiste 08-5377 180.

Ilmoita suru-uutisesta. Jätä kuolinilmoitus Lounais-Lappiin.

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Lounais-Lappiin.

  • Aikataulu

    Jätä ilmoitus keskiviikon lehteen viimeistään tiistaina klo 10 mennessä, vuonna 2023 torstain lehteen viimeistään keskiviikkona klo 10 mennessä.