Lukijailmoitukset

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsen. Tapahtuuko perheessäsi jotain iloista? Kerro siitä Lounais-Lapissa.

Seuratoimintapalsta on tarkoitettu seuroille ja järjestöille. Palstalla ei tiedoteta arpajaisista, myyjäisistä tai muusta kaupallisesta toiminnasta. Vaali-ilmoitusasioissa palvelee Kaleva Median yrityspalvelupiste 08-5377 180, seuratoimintapalstalla ei julkaista vaalimainoksia. Palstalla ei julkaista ilmoituksia, jossa on maininta ehdokkuudesta, kuva tai vaalinumero.

Ilmoita uudesta perheenjäsenestä Lounais-Lapissa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.

Ostamassa. vuokraamassa, myymässä? Jätä ilmoitus Lounais-Lapin ilmoitustaululle. Muista hyödyntää myös toistoalennus. Kun valitset samalla kertaa ilmoituksellesi useampia julkaisupäiviä, saat 25 % toistoalennuksen toisesta ja sitä seuraavista julkaisuista kun ilmoitus julkaistaan muuttumattomana 14 päivän sisällä edellisestä julkaisupäivästä. Alennusta ei myönnetä uusittaviin jo julkaistuihin itsepalveluilmoituksiin.
Vaalimainosasioissa Teitä palvelee Kaleva Median Palvelupiste 08-5377 180. Ilmoitustaululla ei julkaista ilmoituksia, jossa on maininta ehdokkuudesta, kuva tai vaalinumero.

Ilmoita suru-uutisesta. Jätä kuolinilmoitus Lounais-Lappiin.

Lisätietoja.

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Lounais-Lappiin.

Lisätietoja.