Lukijailmoitukset

Julkaisemme lukijoiden joulutervehdykset ke 22.12. Jätä ilmoitus viimeistään ti 21.12. klo 10 mennessä. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 20 €. Lahjoitamme osan joulutervehdystuloista hyväntekeväisyyteen. Kohteemme on Lapin muistiyhdistys ry.

Ilmoita hänet maksutta mukaan Vauvat 2021 -liitteeseen! Lounais-Lappi julkaisee suositun vauvaliitteen keskiviikkona 16.2.2022. Mukaan pääsee jokainen vuonna 2021 syntynyt merilappilainen vauva, jonka kuvan ja tiedot vanhemmat lähettävät viimeistään keskiviikkona 9.2.2022. Syötä lomakkeeseen vauvasi kuva, nimi ja syntymäpäivä sekä vanhempien nimet ja yhteystiedot. Jos vauvallasi ei ole vielä nimeä, ilmoita etunimeksi Tyttö/Poika/Vauva. Kun ilmoituksen teko on onnistunut, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.
Kuvassa: Alva Hooli

Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 20 €.

Ostamassa autoa tai vuokraamassa asuntoa? Myymässä lastentarvikkeita? Jätä ilmoitus Lounais-Lapin ilmoitustaululle.

Ilmoita uudesta perheenjäsenestä. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 10 €.

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsen. Tapahtuuko perheessäsi jotain iloista? Kerro siitä Lounais-Lapissa.

Ilmoita suru-uutisesta. Jätä kuolinilmoitus Lounais-Lappiin.

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Lounais-Lappiin.

Seuratoimintapalsta on tarkoitettu seuroille ja järjestöille. Palstalla ei tiedoteta arpajaisista, myyjäisistä tai muusta kaupallisesta toiminnasta.