Arvonnan säännöt: Palautekysely

1. Järjestäjä Arvonnan järjestää Kaleva 365 Oy. Solistinkatu 2, 90140 Oulu (jäljempänä järjestäjä).

2. Arvonnan kesto Osallistumisaikaa arvontaan on 19.5.-5.6. Arvonta suoritetaan 6.6.2022

3. Palkinto Palkintona on 3kpl 20 € lahjakortteja Partioaittaan.

4. Arvontaan osallistuminen Arvontaan voi osallistua vain täyttämällä Pohjoisen Polkujen palautelomakkeen ja osallistumalla sen jälkeen arvontaan erillisellä lomakkeella. Muilla tavoin lähetettyjä arvontaosallistumisia ei oteta huomioon.

5. Kuka voittaa arvonnassa? Järjestäjä arpoo voittajat sattumanvaraisesti

6. Voittajien nimien julkistaminen Arvonnassa voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Sen lisäksi osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjällä on oikeus julkaista palkinnon voittaneen etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain voiton yhteydessä.

7. Palkinnon luovutus ja lunastaminen Järjestäjä toimittaa palkinnon kohtuullisessa ajassa arvonnan jälkeen tai erikseen sovittuna ajankohtana.

8. Järjestäjän vastuu Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja palkinnon tarjoavan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

9. Palkintojen vaihto Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

11. Rekisteriseloste Rekisterin ylläpitäjä: Kaleva365 Oy Rekisteri koostuu sivustolla olevien ehdotusten mukana annetuista yhteystiedoista. Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja voidaan käyttää voitosta ilmoittamiseen, tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin. Tutustu Kaleva365 Oy:n arvontojen ja kilpailujen arvonta- /kilpailukohtaiseen rekisteriselosteeseen: https://www.kalevamedia.fi/tietoa-meista/tietosuoja/tietosuoja-palveluidemme-kayttajille/kaleva365-oyn- arvontojen-kilpailujen-arvontarekisteri/