Lukijailmoitukset

Onnittele ammattiin valmistunutta tai uutta ylioppilasta. Hinta alkaen 12,50 €. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme.

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto/syntymäpäiväonnitteluista 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Hinta alkaen 7,50 €.

Onnittele ystävää, ilahduta perheenjäsentä. Kun perheessäsi tapahtuu jotain iloista, kerro siitä Raahelaisessa. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi.

Ostamassa, vuokraamassa, myymässä? Jätä ilmoitus Raahelaisen luokiteltuihin ilmoituksiin. Kun valitset samalla kertaa ilmoituksellesi useampia julkaisupäiviä, saat 25 % toistoalennuksen toisesta ja sitä seuraavista julkaisuista kun ilmoitus julkaistaan muuttumattomana 14 päivän sisällä edellisestä julkaisupäivästä. Alennusta ei myönnetä uusittaviin jo julkaistuihin itsepalveluilmoituksiin.

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Muista vainajaa. Jätä kuolinilmoitus Raahelaiseen.

Lisätiedot.

Voit halutessasi saada kuolinilmoituksen julkaisupäivän lehtiä enintään 10 kappaletta. Tilaa lehdet viimeistään kaksi päivää ennen ilmoituksen julkaisua osoitteesta lukijailmoitukset@raahelainen.fi. Lehdet toimitetaan postin mukana kotimaan osoitteisiin.

Kiitä osanotosta. Jätä osanottokiitos Raahelaiseen.

Lisätiedot.