Lukijailmoitukset

Valmistuneet-ilmoitukset

Onnittele ammattiin valmistuvaa tai uutta ylioppilasta. Kutsu juhlaan ja kiitä, kun uurastus on päättynyt onnellisesti! Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella. Hinta alkaen 9,40 €. Voit lisätä ilmoitukseen oman valokuvan tai valmiin piirroskuvan valikoimastamme.

Perheilmoitukset

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsentä Rantalakeudessa, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat jatkuvan tilaajan etuna ilmoituksen 25 % alennuksella.

Markkinat

Etsitkö vuokralaista, haluatko myydä auton tai haetko töitä? Luokitellut ilmoitukset julkaistaan Rantalakeudessa keskviikkoisin. Muista hyödyntää tämän osaston toistoalennus 25 %, lue alennuksesta lisää tästä.

Perheuutiset / Vauva

Ilmoita iloisesta perhetapahtumasta, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste/nimenanto- ja syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 7,50 €.

Seuratoiminta

Seuratoimintapalsta on seurojen ja järjestöjen oma palsta. Mitä, missä, milloin? Palstalla ei tiedoteta kaupallisesta toiminnasta.

Osanottokiitokset

Kiitä osanotosta. Jätä surukiitos Rantalakeuteen.
Lue lisää

Kuolinilmoitukset

Surun kohdatessa muista vainajaa ja kerro läheisesi poismenosta kuolinilmoituksella.
Lue lisää

Voit halutessasi saada kuolinilmoituksen julkaisupäivän lehtiä enintään 10 kappaletta. Tilaa lehdet viimeistään kaksi päivää ennen ilmoituksen julkaisua osoitteesta lukijailmoitukset@rantalakeus.fi. Lehdet toimitetaan postin mukana kotimaan osoitteisiin.