Kalevan tilaukseen saat Kalevan paperilehden kotiisi ja Kalevan näköislehtien lukuoikeuden!

eKaleva-sovelluksella luet kätevästi päivän Kalevan, Kalen! ja vaihtuvien aikakauslehtien näytenumeroita missä vain tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen selaimella.

Valitse sinulle sopivin tuote

Joustavin

Kalevan kestotilaus

Kalevan kestotilaus on ylivoimaisesti suosituin tilausvalinta! Se on vaivaton ja edullinen tilaus jokapäiväisiin lukuhetkiin. Tilaukseen kuuluu paperilehden lisäksi myös eKaleva-sovelluksen näköislehdet. Kestotilaajana nautit kestotilaajan eduista tapahtumiin ja elämyksiin! Kestotilauksen voi keskeyttää paperilehden osalta esim. lomamatkan ajaksi ja saada hyvityksen tilausehtojen mukaisesti, tai kääntää lehden lomaosoitteeseen.

Kalevan tilaus kestona!
336 € / vuosi

Kaleva määräaikaisena

Määräaikaustilauksella saat paperilehden ja Kalevan näköislehdet halumallesi määräajalle! Se on vaivaton ja edullinen tapa varmistaa jokapäiväiset lukuhetket Kalevan parissa.

103 € / 3 kk
206 € / 6 kk

Opiskelijalle

Opiskelijatilaus puoleen hintaan!

Kalevan Opiskelijatilaukset - 50 %! Saat painetun Kalevan lisäksi eKaleva-sovelluksen näköislehdet! Kirjautumisohjeen lähetämme sähköpostitse heti tilauksen jälkeen.

Kestotilauksena:

14 €/kk

168 €/vuosi

Määräaikaisena:

17,17 € / kk

tilauksen pituus 2-12 kk

Kalevan tilaajana

Saat Kalevan paperilehden liitteineen kotiin kannettuna.

Saat lukuoikeuden eKaleva-sovellukseen, jolloin voit lukea näköislehteä myös tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen selaimella.

Tarjoamme joustavat maksutavat.

Kestotilaajana nautit lisäksi rahanarvoisista kumppanieduista ja olet mukana kestotilaajien isoissa arvonnoissa!

Miksi lukijamme haluavat lukea paperilehteä?

Paperisissa sanomalehdissä tulevat oleelliset uutiset paremmin esille kuin verkkolehdissä. Paperilehti on myös nopeampi haluttaessa tarkistaa tai vilkaista jokin yksittäinen, vaikkapa sääennuste tai tv-ohjelmat. Tietokoneella saa muutenkin olla tarpeeksi. Paperista on mukavampi lukea. Sen saa aina auki, sen voi jakaa puolison kanssa, tablettia ei voi. Paperinen sanomalehti kuuluu aamupalapöytään ja saan lukea uutiset ja mielenkiintoiset artikkelit myöhemmin itselleni sopivana aikana. Voin perehtyä mielenkiintoisiin juttuihin kaikessa rauhassa, itselleni sopivana aikana.