Kaleva myös diginä!

Tabletilla Kalevan sisältö kulkee aina mukanasi.
eKaleva-sovelluksella luet Kalevaa ja muita näköislehtiä missä vain!

Kaleva Digi lisäpalveluna paperilehden rinnalle!

Lisää Kalevan paperilehden kestotilaukseen Kaleva Digi! Voit lukea eKaleva-näköislehtisovelluksen kautta Kalevaa, Kalea!, Koti-Kalevaa ja kuukausittain vaihtuvia aikakauslehtien näytenumeroita. eKalevaa voit lukea useimmilla tableteilla, älypuhelimella ja tietokoneen selaimella.

Kaleva Digi paperilehden kestotilaukseen lisäpalveluna! Alkaen 1 € / kuukausi.

Teemme sinulle tilausmuutoksen ja lisäämme paperilehden tilaukseesi
Kalevan näköislehdet ja koko eKaleva-sovelluksen sisällön.

Ota yhteyttä Kalevan asiakaspalveluun, niin kerromme sinulle lisää:

asiakaspalvelu@kaleva.fi

p. 08 5377 610, ma-pe 9-16

Voit täydentää tilauksesi myös Oma Kalevan kautta.
Kirjaudu sisään Kaleva-tilillä tai asiakasnumerollasi.

Suosittelemme lukemaan näköislehtiä mobiililaitteella eKaleva-sovelluksen kautta,
jonka voit ladata App Storesta tai Google Playsta. Ladattuasi eKaleva-sovelluksen,
voit tutustua demolehteemme ilmaiseksi.

Miksi lukijamme ovat valinneet Kaleva Digin?

Mukava, kun reissussa, esim. mökillä aamulla herää ja saa aloittaa päivän Kalevalla. Siellä se vasta on arvossaan, kun on vähän eristyksissä kaupungista. Tuntuisi oudolta olla ilman Kalevaa. Joka päivä tulee Kalevaa luettua tabletilta, aina silloin kun siltä tuntuu ja missä haluan. Halusiin kokeilla jotain uutta tabletilla. Pidän siitä, että uutiset ja myös mainokset ovat samassa muodossa kuin printissä.