Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Tilaa Kaleva
Oma Kaleva
Facebook Twitter Instagram
Jousto

Kaleva Jousto - uusi tilausmuoto!

Tiesitkö, nyt sinulla on VAPAUS VALITA päivät jolloin Kaleva sinulle jaetaan!

Kaleva Jousto on paperilehden tilaus valitseminasi päivinä. Voit valita yksittäisiä tai peräkkäisiä päiviä tarpeesi mukaan ja muuttaa valintojasi myöhemmin itsepalvelu Oma Kalevassa. Huom! Lehden jakopäiviä ei tarvitse kerralla valita kaikkia, jäljellä olevat lukukerrat säilyvät tilauksessasi ja näet ne Oma Kalevasta. Sinulla on jopa vuosi aikaa nauttia lehdistä, silloin kun itse haluat! Pääset valitsemaan lehden toimistuspäiviä tilauksen maksamisen jälkeen Oma Kalevassa.

Kaleva Jousto -tilausmuoto on käytettävissä lähes kaikilla Kalevan varhaisjakelualueilla, osoite tarkistetaan ennen tilaamista valitsemalla osoite tarkistuskentästä. Kaleva Jousto on todellakin joustava, voit valita seuraavan päivän lehden klo 17 mennessä ja halutessasi voit käyttää useampaa osoitetta.

Tarjous koskee kotimaan talouksia, joihin ei tule tällä hetkellä Kalevaa.

Kaleva Jousto 25 lehteä!

Kaleva Jousto, 25 lehteä kotiisi valitseminasi päivinä kuuden kuukauden aikana. Voit valita päiviä ja muokata valintojasi myöhemmin, tarpeesi mukaan.

Kaleva Jousto 50 lehteä!

Kaleva Jousto, 50 lehteä kotiisi valitseminasi päivinä vuoden aikana. Voit valita päiviä ja muokata valintojasi myöhemmin, tarpeesi mukaan.

Kaleva Jousto 100 lehteä!

Kaleva Jousto, 100 lehteä kotiisi valitseminasi päivinä vuoden aikana. Voit valita päiviä ja muokata valintojasi myöhemmin, tarpeesi mukaan.