Asiakaspalvelu Yrityspalvelut Kaleva Oy
Tilaa Kaleva
Oma Kaleva
Facebook Twitter Instagram

Kesän makoisin juttu!

Se on Kaleva. Raikas lukukokemus, jonka viileät faktat piristävät kesän helteillä. Herkullinen ja virkistävä tietopaketti kotiin ja mökille, rannalle ja rientoihin. Kaiken kruunaa kesäarvontamme, joka ilahduttaa kuin strösseli pallon päällä: Kalevan tilaajana voit voittaa Pelagon upean kaupunkipyörän – tai vaikka viisi!

Tilaa ja voita Pelago-polkupyörä!

  • Arvomme 5 kpl upeita Pelagon kulttipyöriä kaupunkiajoon
    kaikkien tilaajien kesken.
  • Arvonnassa voittaneen valittavana Pelagon Brooklyn tai Bristol pyörä (arvo 650 €).
    Kampanja voimassa 15.6.–31.8.
  • Tilaa heti niin osallistut jokaiseen viiteen pyöräarvontaan!

 

 Arvontasäännöt

HUOM! Valitse vähintään 3 kuukauden tilaus tai kestotilaus, saat kaupanpäälle 5 € jätskilahjakortin jäätelökioskille*! Lahjakortin lähetämme postitse.

Tiesithän että Kalevan tilauksella ja Kaleva Digi -tilauksella voit lukea eKaleva-näköislehtisovelluksella kaikilla päätelaitteilla Kalevan näköislehtien lisäksi nyt myös aikakauslehtien digitaalisia näytenumeroita. eKalevasta löydät mm. seuraavat aikakauslehdet vaikkapa illan rauhallisiin hetkiin: Plaza Koti, Auto Bild, Antiikki & Design ja uutena myös Fit!

* Jäätelölahjakortti käy seuraaville Pingviini Jäätelökioskeille: Oulussa Tervaporvarin Puisto, Suvantokatu, Värtön Ranta, Postiaukio, Minigolf (Toppilansaarentie 20), Tervahaudanpuisto, Meritori, Nallikarin ranta, Ainolanpuisto ja Nallisport. Lisäksi Taivalkoski, Niemitalo (Kipinä), Raahen Ranta (Raahe), Koitelin Tunnelmatupa (Kiiminki).Kaleva

Kaleva 21 €/kk, säästä 39 %!

Jokapäiväinen tilaus sisältää painetun Kalevan lisäksi Kalevan näköislehdet ja digi-aikakauslehtiä! Voit valita 1-5 kk:n määräaikaisen tilauksen tai kestotilauksen.

Kaupanpäälle vähintään 3 kk pituiseen tilaukseen ja kestotilaukseen 5 € jätskilahjakortti jäätelökioskille!

Tarjous koskee kotimaan talouksia, joihin ei tällä hetkellä tule Kalevaa.

Kaleva Digi

Kaleva Digi 3kk/ 30 €, säästä 33 %!

Valitse määräaikainen 3 kk tilaus tai digikesto. 

Jokapäiväinen tilaus sisältää eKaleva-näköislehtisovelluksen, jossa luet Kalevan näköislehtien lisäksi digiaikakauslehtiä, kuten Auto Bild, Plaza Koti ja Antiikki & Design!

Kaupanpäälle kestotilaukseen 5 € jätskilahjakortti jäätelökioskille!

Tarjous koskee kotimaan talouksia, joihin ei tällä hetkellä ole Kaleva digitilausta .