Kalevan opiskelijatilaukseen saat Kalevan sisällön paperilla ja tabletilla tai tietokoneella!

Paperilehti jaetaan kotiisi ja eKaleva digilehdestä luet kätevästi päivän Kalevan missä vain tabletilla, älypuhelimella ja tietokoneen selaimella.

Valitse sinulle sopivin tuote

Opiskelijatilaus kestona

Kalevan kestotilaus on myös opiskelijoiden ylivoimaisesti suosituin tilausvalinta! Se on vaivaton ja edullinen tapa varmistaa jokapäiväinen lukuhetki. Opiskelijan Kaleva -tilaukseen kuuluu myös eKaleva-digilehti. Kestotilaajana saat myös nauttia kestotilaajan kumppanieduista ja hyödyt etuhintaisista lipuista mm. tapahtumiin! Kestotilauksen voit tarpeen mukaan kätevästi keskeyttää esim. lomamatkan ajaksi tai kääntää lehden lomaosoitteeseen.

Kalevan opiskelijatilaus kestona!

168 € / vuosi

(14 €/ kk)

Opiskelijatilaus määräikainen

Opiskelijatilauksen voit tilata myös määräaikaisena haluamallesi ajalle. Myös määräaikaiseen Kalevan tilaukseen sisältyy paperilehden lisäksi eKaleva-digilehti. Määräaikainen tilaus on voimassa sovitun tilausjakson loppuun.

Opiskelijatilaus määräaikaisena

17,17 €/ kk

Opiskelijan digitilaus

Kalevan sisältö on luettavissa myös digitaalisena versiona kätevästi tabletilla, tietokoneella ja mobiililaitteella. Mikäli haluat lukea Kalevan sisällön vain digitaalisesti, on digitilaus hyvä valinta. Kestotilaajan edut saat myös digitilauksen kestotilauksessa.

Opiskelijan digitilaus kestona (eKaleva)

6,95 €/ kk

Kalevan opiskelijatilaajana

Saat Kalevan paperilehden liitteineen kotiin kannettuna.

Saat lukuoikeuden eKalevaan, jolloin voit lukea lehteä myös tabletilla, älypuhelimella tai tietokoneen selaimella.

Saat henkilökohtaista asiaspalvelua.

Tarjoamme joustavat maksutavat.

Kestotilaajana nautit lisäksi rahanarvoisista kumppanieduista ja olet mukana kestotilaajien isoissa arvonnoissa!