Suosituimmat

Nauti Pohjois-Suomen parhaasta uutissisällöstä juuri sinulle sopivassa muodossa!

Tammikuun tarjous

Valitse paperilehden osalta joka päivä tai lauantai-sunnuntai. Molempiin tilausvaihtoehtoihin kuuluu digilehti joka päivä.

Digitarjous!

Kalevan digitarjous, 3 kuukautta vain 30 €! Tilaa itselle tai lahjaksi! Tilaa 29.1. mennessä ja voita vara-akku mobiililaitteisiin!

Suosituin

Kaleva tilaus

Paperilehti ja Kalevan digilehti

Kalevan koko sisältö samassa paketissa - paperilehti kotiisi kannettuna, lisäksi lukuoikeus digilehteen!

Kaleva-digitilaus

Kalevan digitilaus

Kalevan ainutlaatuinen sisältö diginä! Kalevan digilehdestä löydät saman sisällön kuin päivän paperilehdestä ja se on luettavissa kätevästi tabletilla, tietokoneella ja useimmilla älypuhelimilla.

Opiskelijatilaus

Hyödynnä -50% etu!

Opiskelijana saat Kalevan jokapäiväisenä tai viikonlopputilauksena puoleen hintaan. Opiskelijan etuhinta koskee Kaleva tilauksia ja Kaleva digitilauksia.