Lukijailmoitukset

Oletko jättämässä ilmoitusta lehteen yrityksesi tai yhdistyksesi puolesta? Olemme päivittäneet lukijailmoituksia ja jatkossa palvelemme yrityksiä ja yhdistyksiä heille omistetulla sivustolla.

Siirry alla olevasta painikkeesta jatkamaan.

Ilahduta äitiä onnittelulla keskiviikon 8.5.2024 Uudessa Rovaniemessä. Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva runsaasta valikoimastamme. Jätä ilmoitus ke 10.5. klo 10 mennessä. Hinta alkaen 20 €.

Ostamassa, vuokraamassa, myymässä? Jätä ilmoitus Uuden Rovaniemen Pörssiin. Muista hyödyntää myös 25% toistoalennus!

Onnittele ystävää tai ilahduta perheenjäsentä Uudessa Rovaniemessä. Ilmoituksesta jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisellesi.

Ilmoita uudesta perheenjäsenestä, siitä jää pysyvä muisto itsellesi ja läheisillesi. Saat koodilla VAU50 kaste / nimenanto- ja  syntymäpäiväonnitteluista alle kouluikäisille 50 % alennuksen! Liitä ilmoitukseen oma valokuva tai valitse valmis piirroskuva. Hinta alkaen 10 €.