Uutisten viikko 1.–5.2.2021

Koulujen ja uutismedioiden yhteistä Uutisten viikkoa vietetään jälleen 1.–5.2.2021. Viikko antaa työkaluja kriittiseen medialukutaitoon, oman media-arjen peilaamiseen sekä osallistumiseen ja vaikuttamiseen. Vuoden 2021 Uutisten viikko haastaa torjumaan väärää tiedon leviämistä ja ottamaan selvää, mikä on totta. Kannustamme viikolla keskusteluun luotettavan tiedon ja vastuullisen journalismin merkityksestä.

Lue lisää Uutisten viikosta

Valitse lehti, mitä haluatte lukea Uutisten viikon ajan!

Klikkaa lehden logoa ja kirjaudu,

Käyttäjätunnus: opettaja@kalevamedia.fi

Salasana: Uutistenviikko2021